Avea Tersine Göcü Baslatti

Avea yine yaptı yapacagını… Biliyorsunuz kı geçtimız gunlerde acıklandığı üzere AVEA Facebook’ta  1.600.000 takipçisizle rekora koşarken, bugun Linkedin’de bır de gördüm ki kariyer sayfası açmış.

Avea yaklaşık 135 milyon, üyesi bulunan Linkedin’in üzerinden Avea’nın İK uygulamaları,  insan kaynakları ve iş arayışında olmayanlar adaylarla ilginiyorç

Iletisim ve Itibar Yönetimi

Saat şuan 04.40 ve ben uyumamış bunu yazıyorsam ahali, bir durum vardır demekki. Bugün “Düşün Taşın Derneği” çatısı altında saat 6 da toplandık. Tabiki toplanılmadan önce derneğin yerini tam bilmediğim için Alay beni karşıladı. Derneğe gitmeden önce çorba içecekken kendimizi daha farklı birşey yerken bulduk. Tabi ki konumuz bu değil. Konumuz bunun ötesinde… Bugün İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Profesörlerinden Prof.Dr. Ali Murat Vural hocayla 2 saate yakın sohbet ettik ve tecrübelerini bizlerle paylaştı. Gerçekten iyi bir iletişimci olduğunu gösterdi. Uzun süreden beri bukadar kulağa hoş gelen, çeşitli perspektiflerden bakabilen bir hocayı bu yakın zamanlarda görememiştim.

“Dedemin Insanlari” Hakkında Bir Kaç Kelam..

Cağan Irmak‘ın bütün filmlerini izledim, “Babam ve Oğlum”, “Ulak”, “Mustafa Hakkında Herşey”, hepsi bir birinden güzel filimlerdi  .Bir kac ay öncesinden  “Dedemin İnsanları” filmini görünce  bununda aynı güzellikte bir flim olacağından emindim.

Bügün gittik işte filme.. Filme başlamadan önce arada bize birşeyler satmaya çalışan sinema görevlisinin “mısır bedava” diyerek insanları yemesi çok iyiydi 😀 sonra çevirip 3 lira, ardından benim arkalardan bağırarak şişe dahil mi demem? Ve tüm salonun kahkahayı basması beni utandırdır açıkçası 🙂

Gelelim filme;

Zincirleri Kirmak Gerek Bazen…

 

 

 

Bugün;
Bugün güzel bir gündü benim için. Aslında 38-40 saattir uyumadım, 12 saat tren yolculuğu yaptım, sonra 1 saat Söğütlüçeşme’den eve… Bunların dışında güzeldi. Aslında belkide bunlarda güzeldi. “Seyahat edin Sıhat bulun” demiş Efendimiz… Gerçekten de buluyor insan. Bugün’ün önemi bir oluşumla birebir tanışmış olmam. Sevgili Alay Onaykardeşimin içerisinde bulunduğu bir oluşum olan Düşün Taşın Derneği bu haftaki 64.Kitap Okuma Etkinliğini bizim okulda gerçekleştirdi. Artık gitmenin zamanı gelmişti yoksa olmazdı zanımca 🙂 Etkinliklerini Viyana’da duymuştum. Cumhurbaşkanlığı himayesindeki Ali Samiyen Stadı’nda gerçekleştirdikleri okuma kampanyasın sayesinde.Kim derdi bende bir gün onlarla beraber kitap okuyacağım. Kitap okumayı çok fazla seven bir insan olmama rağmen sanırım sevmeye başlayacağım bu oluşum sayesinde. Gelelim “Düşün Taşın Derneği” Yönetim Kurulu Başkanı “Selim Çavuş” Abi’ye 🙂 Gerçekten fantastik dünyadan kopmuş gelmiş, bilgili, sevecen ve iddali bir kişilik. Tanımadığı kişilere vermek istediği o şey! Gerçekten taktir edilecek bir yön. Şey diyorum çünkü tarif edilemez. En azından bir kez dinlemelisiniz kendisini. Ekibe geçecek olursak; Gerçekten güçlü ve içten gelerek yapılan birşey. Bugünkü İsmail Bey‘in benle ropörtajını es geçersek – Şaka tabiki çok zevkliydi – O değilde, bizi kameraya kaydeden bayan arkadaşa üzüldüm. Hatırladığım kadarıyla onunda bir sinema ile ilgili bir takım çalışmaları varmış. Onada buradan başarılar dilerim.

Genel olarak diyorum ki; Sizde bir gün bir yerde “Düşün Taşın Derneği” ile dirsek temasına geçmelisiniz ki bu hayattan, insanlardan, konuşulan kültürel konulardan zevk alasınız.

Selametle…
Onur Reha YILDIRIM

Arama
RSS
Beni yukari isinla