Windows 8 Tanıtıldı


Bilişim grubu Microsoft, İspanya’nın Barselona kentindeki Dünya Mobil Telefon Fuarı’nda dokunmatik tabletlerden ofis PC’lerine kadar tüm cihazlara uygun yeni işletim sistemi Windows 8’in test sürümünü tanıttı.

2. Aerobilet Kampanyası

aerobilet.com‘a davet ettiğiniz her kişi için bonus paralar kazanın. Üstelik arkadaşınız da daveti kabul edip kayıt olduğunda 15TL kazansın.

Daveti kabul edip kayıt olan her arkadaşınız için 10TL bonus para hesabınıza eklensin!

100 TL’lik Bedava Uçak Bileti Kampanyası

Şimdi size az önce öğrendiğim, 100TL’lik uçak biletinin nasıl olduğunu aktaracağım.

1- aerobilet.com sitesine üye oluyorsunuz. (E-mail ve Cep telefonlarınızı mutlaka girin çünkü üyelik esnasında önce e-mailinize girip aktivasyon linkine tıklıyorsunuz, sonra da yönlendirildiğiniz sayfada cep telefonunuza gelen kodu girmeniz gerekiyor.)

Torrentciler Yandı! 495 TL Ödemek Zorunda Kalmayın!

Geçtiğimiz günlerde bir avukatlık bürosundan, bir kişiye bir ihtarname gönderiliyor. İhtarnamede; 25.11.2010 tarihinde “xxx” uygunsuz filmini bilgisayarimiza indirdirilmiş olduğu tespit edildiğinden dolayı, müvekkili olunan “??????” adina kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaktır ve suç duyurusunda bulunulmamasi için, avukatlık bürosu masrafları ve telif hakkı için davacı olunan taraftan 495 TL ödenmesi talep edilmiş.

Google Tahtından Oluyor, Artık Yandex Var!

Yandex, Türkiye’deki kullanıcılar ve Türkiye hakkında bilgi arayan herkes için geliştirilmiş, kullanıcılarına İnternet’te aramanın yanı sıra haberler, e-posta gibi birçok farklı İnternet servisi sunan bir arama motoru ve web bilgi portalıdır.

Facebook’un İmzaladığı Gizlilik Anlaşması

Facebook yetkilileri, ABD hükümeti ile yaptığı bir anlaşma sonucunda; “Facebook” sosyal paylaşım sitesi, tüm mahremiyet haklarına erişim hakkını ABD hükümetine de veriyor.

Son kullanıcı açısından olaya bakarsak, bu olay tüm gizlilik konularının daha basitleştirilmesi için çok önemli rol oynayacak gibi görünüyor. “Facebook”, Google ve Twitter‘ın yolundan giderek bu anlaşmayı imzaladı ya da imzalamak zorunda bırakıldı. Özellikle son olarak Google’in “Gmail Hesapları” için gönderdiği son mail, gizlilik konusunda kullanıcıları çok düşünüdürmüştü.

“Van GoghAlive” Sergisi ve Sensory4 Sistemi


Bugün bir değişiklik yapıyorum ve kişisel “gezi” yazılarımı da yazmaya başlıyorum. Özellikle takipçilerden gelen yapıcı eleştiriler yazı sitilimde büyük değişimler oluşturdu. Bugün size gezdiğim “Van Gogh Alive” sergisinden tüm ayrıntılarıyla bahsedeceğim. Tümüyle kendi notlarım ve kendi çektiğim fotoğraflar bulunmaktadır. Lütfen buna dikkat edelim… Bu müze gezisi diğer müze gezilerine benzemez, çünkü;

Eser Korumasında Elektronik Damga Dönemi

Eser Korumasında Elektronik Damga Dönemi

 

Çoğu eser sahibi, ortaya çıkardıkları bir eseri nasıl koruyacaklarını düşünüyorlar. Yazı, fotoğraf gibi bir çok eser olsun hepsinde notere gidip bir çok para verip notere tastikletmek, herkesin maddi durumu elvermemesinden dolayı mümkün olmuyor. Tasdix ile bunu çok ucuza yapabiliyorsunuz!

Yeni Bir Sosyal Medya’ya Giriş Dünyası: Sosyaraç

   

Hep söylenen bir şey var artık hayatımızda… “Sosyal Medya” denilen bu iki sözcük. “Görsel Medya” “Yazılı Medya” derken en son karşımıza bu çıktı. Kimi yazarlar “Sosyal Medya” nın daha etkin olacağını ve hatta olmaya başladığını söylüyorlar ki; bu doğru bir tespittir. Artık okadar çok hayatımıza her alanını işlemiştir ki farkında bile olamayabiliyoruz. Ve bunun için tüm kullanılan sosyal medya araçlarının tanıtıldığı, kullanımının nasıl olduğunu merak ediyorsanız;karşısınızda “Sosyaraç”

İnternet Kullanımında Şifre – Son Mağdur Beşar ESAD!

    

       Hayatımıza internetin girmesiyle beraber, internet kullanıcısı iseniz, herkesin kendine ait bir şifresi olmak zorunda olmasıdır. İnsanlar şifrelerini seçerken bir çok şeye dikkat etmeliler. Kullanıcılar şifrelerini seçerlerken doğum tarihleri, telefon numaraları, TC kimlik numarası gibi numaraları seçmekteler ki bunlar en çok tahmin edilebilecek şifreler arasındadır. Ayrıca daha önce açıklanan verilere göre “12345” şifresi en kolay tahmin edilen şifre olduğu, fakat kullanıcıların şifre kullanma profillerine bakıldığında bu şifre (12345) 2.sırayı alabilmekteydi.

Arama
RSS
Beni yukari isinla